Cafetaria's proberen de laatste jaren meer uit het lunchmoment te halen, onder meer met een uitgebreidere lunchkaart. Dit lijkt zijn vruchten af te...
Vóór de coronacrisis vroeg Snackkoerier vijf cafetariahouders naar hun plannen voor het hoogseizoen. Inmiddels is de wereld veranderd. Hoe...
Naast de cafetaria's en andere fastservicebedrijven die het zwaar hebben, zijn er ondernemers die zeker niet mogen klagen tijdens de coronacrisis. We...
Vegan en vegetarisch is booming. In de media, op vakbeurzen, in de supermarkt...Maar hoe zit het met vega en vegan in de cafetaria? Het aanbod vegan...
Flexitariërs, vegetariërs en veganisten winnen terrein. Dat horen we al jaren, maar toch lijken veel cafetaria's nog te 'slapen'. De ondernemer van...
Salades en broodjes in de fastservice maken een revolutie door. De producten worden luxer en er is meer keuze. De steeds kritischer wordende...
Consumenten overhalen om in plaats van die frikandel een nieuwe snack te kiezen; dat is best een uitdaging. Veel cafetaria's worstelen daar dan ook...
Flexitariërs, vegetariërs en veganisten winnen aan terrein en de ondernemer van de toekomst moet actief inspelen op de onomkeerbare trend van minder...
Sommige ondernemers komen ernstig in de problemen door een tekort aan personeel. Gelukkig zijn er stappen die je kunt nemen om je zaak aantrekkelijk...
Consumenten overhalen om een keer iets anders te proberen; dat is best lastig. Hier volgen twintig tips om nieuwe snacks onder de aandacht te brengen.