nieuws

Faillissement dreigt voor Chemistry

Café

Danceorganisatie Chemistry staat op het punt van een faillissement. De Amsterdamse evenementenorganisator kan de rekeningen niet meer voldoen en moet stoppen met het organiseren van grootschalige (dance-)feesten. Dit heeft directeur Eelko Anceaux van Chemistry zaterdag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving hierover in Het Parool.

Faillissement dreigt voor Chemistry

Chemistry organiseerde de afgelopen jaren evenementen zoals het zomerse festival Generations of Love op de Amsterdamse stadsstranden als Blijburg en het gelijknamige feest rond kerst in de Westerunie.

Het jaarlijkse feest op het Amstelveld tijdens Koninginnedag was voorlopig het laatste evenement onder de vlag van Chemistry. Anceaux wijt de slechte financiële situatie onder meer aan de economische crisis, de enorme toename van organisatiekosten en de grote concurrentie.

Reageer op dit artikel