nieuws

JVH stoot audio- en videobedrijf af

Café

Audio-, video- en lichtleverancier Output Professional Audio, Video & Lighting is losgekoppeld van JVH gaming. Output-directeur Hans van den Bergh gaat na een management buy out zelfstandig verder met de onderneming.

JVH stoot audio- en videobedrijf af

Dat is bekendgemaakt door JVH exploitatie bv, waaronder JVH gaming valt. JVH wil zich meer toeleggen op kansspelen. ‘Daardoor was voor Output te weinig ruimte haar positie als één van de grootste leveranciers van audio, video en licht maximaal te benutten’, aldus JVH.

Vertrouwen
Hans van den Bergh gaat de het zelfstandige Output leiden. Van den Bergh is al meer dan 25 jaar werkzaam in het bedrijf. Output en JVH blijven wel nauw samenwerken. ‘We hebben er vertrouwen in dat Output voor onze klanten prima oplossingen blijft bieden’, aldus directeur Hans van Osch van JVH exploitatie.

JVH stoot audio- en videobedrjif af

Reageer op dit artikel