nieuws

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 bekend

Café 534

De provinciewinnaars van verkiezing ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’ zijn bekend. De twaalf winnaars mogen zich een jaar lang ‘De Leukste Voetbalkroeg’ van de provincie noemen. Wie zijn het?

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 bekend

Naast de eervolle titel Leukste Voetbalkroeg van de provincie, winnen de cafés een masterclass pubfood van Sligro. Op 1 december wordt in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ onthuld welke provinciewinnaar zich ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ mag noemen. Vorig seizoen kroonde Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’.

Ruim 12.500 stemmen

Sinds oktober is er via Leukstevoetbalkroeg ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk, dit is de organisator van de verkiezing. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen maken kans op de landelijke titel en krijgen daarvoor een mystery visit van de vakjury. De jury bestaat dit jaar uit FOX Sports-presentator Aletha Leidelmeijer, Lars van Velsum (FC Afkicken) en vertegenwoordigers van partner Sligro en Koninklijke Horeca Nederland.

De provinciewinnaars

(in alfabetische volgorde)

Drenthe:         Crazy-Times uit Emmen
Flevoland:      Sportcafé Willem Barentsz uit Urk
Friesland:       Sportcafé Drachten uit Drachten
Gelderland:    Murphy’s Home uit Arnhem
Groningen:     Sportcafé Sportplein uit Veendam
Limburg:        Café Sjaen uit Neer
N-Brabant:    Café de Coop uit Sprundel
N-Holland:    Café De Paus uit Lutjenbroek
Overijssel:      Café Eigenwijs uit Kampen
Utrecht:          Café BU2 uit Bunschoten-Spakenburg
Zeeland:         De Heeren van Holland uit Middelburg
Z-Holland:     Tapperij Tijdloos uit Papendrecht

Winnaar Leukste Voetbalkroeg ‘De Eretribune’

De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal’, een FOX Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen.

Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 284.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen kroonde Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’.

Sligro is partner

Horecagroothandel Sligro is partner van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’-verkiezing. Met het introduceren van pubfood helpt Sligro kroegeigenaren de sfeer én de omzet voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd te vergroten. Sligro heeft verschillende concepten en tips voor pubfood, van eenvoudige hapjes tot ambachtelijke gerechten met een eigen twist.


 

Reageer op dit artikel