nieuws

Terras Bootcamp 2019: zelf drank maken en personeel trainen

Café 1499

Terras Bootcamp 2019: zelf drank maken en personeel trainen
Thee-expert Kiona Malinka

Thee-ambassadeur Kiona Malinka en Sjoerd Bakker van ’t Gerecht in Heerenveen zullen beiden op de Terras Bootcamp 2019 sessies verzorgen. Malinka maakt craftlemonades en vertelt hoe je het maximale haalt uit zelfgemaakte ijsthee. Bakker verklaart het winnen van de Terras Top 100 door dieper in te gaan op het e-learningprogramma dat ’t Gerecht heeft ontwikkeld. De Terras Bootcamp van Misset Horeca geldt als dé ideale voorbereiding op het nieuwe terrasseizoen. Inschrijven kan nog.

Diverse sprekers zullen plenaire sessies en workshops verzorgen tijdens de Terras Bootcamp 2019. Tijdens deze jaarlijkse aftrap kunnen ondernemers, en leidinggevenden en medewerkers, zich optimaal -laten- voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen. Eerder werden al Ron Blaauw en Rick Kempen aangekondigd als sprekers. Daar komen nu Sjoerd Bakker, van Terras Top 100 2018-winnaar ’t Gerecht in Heerenveen, bij én ’s lands bekendste thee-ambassadeur Kiona Malinka.

Schrijf je in

Schrijf je in

’t Gerecht: succes dankzij e-learning medewerkers

Hoe heeft ’t Gerecht Heerenveen de Terras Top 100 2018 kunnen winnen en wat hebben ze hiervoor allemaal gedaan? Sjoerd Bakker is namens de Friese onderneming verantwoordelijk voor de trainingstool die zij inzetten voor het begeleiden en opleiden van hun personeel, wat een sleutel tot succes is gebleken. Tijdens zijn sessies op de Terras Bootcamp gaat hij hier dieper op in. Hoe bereid je werknemers optimaal voor.

Kiona Malinka: homemade iceatea en craftlemonades

Er zijn verschillende manieren om ijsthee zelf te maken. Kiona Malinka laat je zien hoe je verschillende homemade Iceteas en Craftlemonades kan toevoegen op de terraskaart. ‘De kostprijs van zelfgemaakte ijsthee is slechts een schijntje vergeleken met die van standaard ijsthee. Bovendien smaakt het beter en draagt het aantrekkelijke home-made drankje bij aan de hogere gastbeleving.’

Video: terugblik op Terras Bootcamp 2018

De Terras Bootcamp 2019 vindt maandag 11 maart plaats in het Inspirium in Breda.