nieuws

Ron Blaauw en Rick Kempen op Terras Bootcamp 2019

Café 794

Ron Blaauw en Rick Kempen op Terras Bootcamp 2019

Met onder meer sterchef Ron Blaauw, bierambassadeur Rick Kempen, ondernemer Harold van Workum en horecatrendwatcher Wouter Verkerk, staat de Terras Bootcamp 2019 bol van de inspiratie. Dé voorbereiding op het terrasseizoen vindt plaats op maandag 11 maart in Breda. Inschrijven kan nog.

De Terras Bootcamp van Misset Horeca is uitgegroeid tot dé jaarlijkse aftrap van het terrasseizoen. Ondernemers die zich goed willen voorbereiden komen bijeen in het Inspirium in Breda. Daar schotelt Misset Horeca in samenwerking met diverse sprekers, kenners en ondernemers een dag vol inspiratie voor. Deze dag staat bol van de workshops, sessies en netwerkmomenten die elke onderneming, groot, klein, keten, hotel, restaurant, café of anderszins, voorbereiden op het terrasseizoen.

Gerelateerde content

Gerelateerde content

Terras Bootcamp 2019

Wat drinken mijn gasten deze zomer? Hoe vlieg ik mijn logistieke problemen aan? Welke handhelds werken op welke manier het beste? Hoe onderscheid ik mij ten opzichte van anderen? Welke vernieuwende gerechten kunnen eenvoudig en snel elke terrasgast verrassen? Hoe haal ik meer uit elke terrasstoel? Wat levert een deelname aan de Terras Top 100 op?

Deze en veel meer vragen worden maandag 11 maart 2019 beantwoord in het Inspirium in Breda. Honderden ondernemers, bedrijfsleiders en ook medewerkers zullen een dag lang trainingen volgen van onder meer Harold van Workum, Rick Kempen, Sjoerd Bakker, Ron Blaauw en Wouter Verkerk. Naast inspirerende sessies biedt de Terras Bootcamp de uitegelegen mogelijkheid tot netwerken en bijpraten met collega’s uit de branche. Van 10.00 uur in de ochtend tot 17.15, inclusief koffie, lunch en borrel, worden deelnemers geïnspireerd.

Plenaire sessies: Ron Blaauw over terraskaart

Nieuw dit jaar zijn de plenaire sessies. Alle aanwezigen zullen in twee delen geïnspireerd worden op het gebied van Gastvrijheid en de Terraskaart. Die laatstgenoemde sessie wordt door sterchef Ron Blaauw en Bieramabassadeur Rick Kempen voor hun rekening genomen. Ron Blaauw, meermaals onderscheiden met een Michelinster, eigenaar van diverse gastrobar-projecten en adviseur bij vele restaurants, zal deelnemers zijn favoriete terrasgerechten voorschotelen en uitleggen hoe ze deze met weinig handelingen op het bord kunnen krijgen.

2014-02-12 12:12:35 AMSTERDAM - Portret van topkok Ron Blaauw in zijn restaurant Ron Gastrobar. Blaauw gaat hotdogs verkopen. 'The Fat Dog' is het nieuwe concept van de meesterkok, die daarmee een combinatie wil maken tussen ambachtelijke hotdogs en wijn. Het restaurant opent in april in de Amsterdamse Pijp. ANP INGE VAN MILL

Rick Kempen, columnist bij Misset Horeca, bierambassadeur bij Bier&Co en biersommelier, geeft tips en handvatten over bier op de terraskaart. Niet alleen wat, maar vooral ook hóé. ‘Verander uw terraskaart van een Spaanse schoenwinkeletalage in een slimme terraskaart. Laat hem verleiden en uitnodigen’ aldus Rick Kempen zelf daarover.

De tweede plenaire sessie staat in het teken van gastvrijheid. Deze wordt aangeboden door Wouter Verkerk en Harold van Workum. Die laatstgenoemde is op Ameland eigenaar van Van Heeckeren Grand Café, Van Heeckeren Hotel, The Sunset en Rixt. Zijn bedrijven zijn gebundeld in de Van Heeckeren Groep. Hij deelt met gasten hoe hij het maximale uit zijn terras haalt. Wouter Verkerk is horecatrendwatcher en coach van horecaondernemers en hun teams. Hij schrijft en ontwikkelt boeken, blogs en methodes op het gebied van gastvrijheid. Hij zal deelnemers meenemen in zijn methodiek en zijn visie op de branche delen in deze presentatie.

Schrijf je in

Schrijf je in

Workshops: professionals uit de branche

Naast deze plenaire sessies vinden er diverse workshops plaats waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven. Uiteenlopend van leerzame sessies over eten, drinken, het runnen van een terras -van indeling tot het juiste meubilair- tot aan online aanwezigheid en de geheimen van een topterras als dat van Terras Top 100 2018-winnaar ‘t Gerecht in Heerenveen.

 

De Misset Horeca Terras Bootcamp vindt maandag 11 maart plaats in het Inspirium in Breda, van 10.00 tot 17.15. Inschrijven en meer informatie:
www.terrasbootcamp.nl