Lumière Maastricht
Marcel Bonda nieuwe chef de cuisine bij Ron Gastrobar Amsterdam
Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam heeft een nieuwe chef de cuisine: Marcel Bonda.
Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam heeft een nieuwe chef de cuisine: Marcel Bonda.
In het zuiden van het land gaan twee sterrestaurants dicht. Het gaat om Pikaar* in Hilvarenbeek en Flavours* in Weert. Beide chefs gaan op een andere locatie verder, met een toegankelijker concept.
Aanstaande donderdag, op 12 juni, horen middelbare scholieren of ze zijn geslaagd voor hun eindexamen. Wie de vlag kan uithangen, wordt getrakteerd door Ron Blaauw.
Ron Blaauw gaat het helemaal anders doen. De chef-kok gooit het roer om en introduceert een nieuw concept.
Ron Gastrobar SuperSoft, de plek waar gasten in de zomer terecht kunnen voor versgedraaid softijs, verandert deze winter in een spicy toko met Indonesische take away gerechten.
Misschien is de vraag wel actueler dan ooit: hoe houd je als horecabedrijf je marges op peil? Misset Horeca vroeg drie topondernemers naar hun filosofie. We trappen af met Ron Blaauw.