Ron Gastrobar Bij de C wordt omgebouwd tot Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Bij de C wordt omgebouwd tot Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal wordt getransformeerd tot Ron Gastrobar Indonesia.

De menukaart van Bij de C bestond uit vis-, vlees- en groentegerechten die makkelijk deelbaar zijn. Chef Koen van den Hurk verliet de keuken en vanaf de eerste week van september is de menukaart omgebouwd.

Indonesische kaart

De kaart zal aansluiten bij de andere Ron Gastrobar Indonesia-restaurants in Ouderkerk aan de Amstel en Laren. Indonesische gerechten zoals rendang, verschillende satés en authentieke Indonesische rijsttafels en streetfood om te delen. Ook het interieur krijgt een Indonesische touch. Het wordt een Gastrobar-setting met uitzicht op de duinen.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.