nieuws

Vernieuwde stembus Terras Top 100 Publieksprijs geopend

Café 1540

Er kan weer gestemd worden voor de Publieksprijs van de Terras Top 100. De stembus is dit jaar extra vroeg opengegaan zodat alle terrassen die meedoen aan de Terras Top 100 ook kunnen meedingen naar de Publieksprijs. Dat is nieuw ten opzichte van voorgaande jaren, toen alleen de top-125 meedong.

Vernieuwde stembus Terras Top 100 Publieksprijs geopend

In tegenstelling tot voorgaande jaren, maken alle terrassen die zich ingeschreven hebben voor de Terras Top 100 2019, kans op de Publieksprijs. Deze prijs staat los van de lijst, maar biedt deelnemers de kans hun achterban nog verder aan zich te binden. Elke deelnemende zaak krijgt promotiemateriaal van de organisatie om gasten te motiveren te stemmen op hun terras.

Schrijf je nog snel in

Schrijf je nog snel in

Degene die de meeste stemmen binnenhaalt wint uiteindelijk de Publieksprijs. Dat wordt bekendgemaakt op de uitreiking van de Terras Top 100 2019. Die wordt dit jaar bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement bij de winnaar van het afgelopen jaar, ’t Gerecht in Heerenveen. Dat vindt plaats op maandag 8 juli. Die dag is ook de complete top-100 uitgenodigd om te horen op welke plek ze dit jaar staan.

Zo stem je voor de Terras Top 100 Publieksprijs

Alle deelnemende terrassen ontvangen een promotiepakket en worden aangemoedigd om in hun zaak, maar ook online, hun gasten aan te moedigen te stemmen op hun terras. Die stem kan uitgebracht worden op de speciale website die daarvoor aangemaakt is: Missetterrastop100.nl/publieksprijs. Dat stemmen kan tot en met dinsdag 11 juni, 11.00 uur.

Terras Top 100

Naast het promotiemateriaal dat opgestuurd wordt, kunnen deelnemende terrassen het ook downloaden op Missetterrastop100.nl om zo nog groter uit te pakken. Per e-mailadres mag één stem uitgebracht worden. Na 11 juni worden alle stemmen geteld, dubbele en/of ongeldige stemmen eruit gefilterd en de definitieve winnaar bepaald. Die wordt dus 8 juli pas bekendgemaakt, maar op Missethoreca.nl zal regelmatig een tussenstand gepost worden.

Reageer op dit artikel