AB InBev-directeur Pieter Anciaux ruilt Nederland in voor België

AB InBev-directeur Pieter Anciaux ruilt Nederland in voor België

Pieter Anciaux is per 1 januari 2020 vertrokken als horecadirecteur bij AB InBev. De Belg ruilt Nederland in voor zijn thuisland en wordt daarnaast verantwoordelijk voor Luxemburg. Anciaux was ruim twee jaar horecadirecteur voor AB InBev in Nederland.

Sales & Operations Director Belgium On Trade + Head of Luxembourg, is de nieuwe titel die Pieter Anciaux per 1 januari 2020 mag voeren voor AB InBev. De Belgische horecadirecteur verruilt daarmee Nederland voor zijn thuisland.

Anciaux was van oktober 2017 tot en met december 2019 directeur horeca voor 's werelds grootste bierbrouwerij. Eén van zijn laatste wapenfeiten als horecadirecteur Nederland was ook zijn grootste: de introductie van 's werelds grootste biermerk Bud op de Nederlandse markt. Het Amerikaanse bier moet AB InBev helpen 'binnen vijf jaar marktleider te zijn in Nederland', aldus Anciaux.

AB InBev: 'Opvolger Pieter Anciaux volgende week bekend'

De opvolging van Pieter Anciaux is intern al rond, maar AB InBev geeft aan hier volgende week mee naar buiten te treden. Dat zal als eerste bekendgemaakt worden op MissetHoreca.nl, waar ook een uitgebreid interview zal verschijnen.