Terras Top 100 van start: nominatie Parel van het Jaar open

Terras Top 100 van start: nominatie Parel van het Jaar open

De Terras Top 100 is van start gegaan. Gedurende vier weken zullen juryleden bij de ingeschreven terrassen onaangekondigd op bezoek gaan. Ondernemers die meedoen, kunnen ook hun Parel nomineren: die medewerker die een pluim verdiend heeft dit jaar.

Na een jaar afwezigheid is de Terras Top 100 terug. Zo'n 260 bedrijven, verdeeld over alle provincies van het land, hebben zich ingeschreven. De jury gaat vanaf vandaag op pad, maar wie nog mee wil doen, kan zich nog aanmelden.

Parel van de Terras Top 100

Bedrijven die meedoen krijgen de komende weken, anoniem en onaangekondigd, bezoek van de vakjury. In tegenstelling tot voorgaande jaren, neemt de vakjury in 2021 het volledige jureringstraject van de Terras Top 100 voor zijn rekening. In zowel ronde 1 áls in ronde 2 zal de vakjury dus jureren.

Bedrijven die meedoen aan de Terras Top 100 2021, kunnen ook hun Parel van het Jaar voordragen. Welke medewerker verdient een pluim? Wie heeft zich het afgelopen jaar onderscheiden, wist zich onmisbaar te maken of kan bijvoorbeeld wel een steuntje in de rug gebruiken?

Ondernemers mogen één medewerker voordragen en kunnen dit doen door een mail met motivatie te sturen naar terrastop100@vakmedianet.nl. De redactie van Misset Horeca zal alle inzendingen beoordelen en de leukste, mooiste en/of beste motivatie zal gekozen worden. Inzenden kan tot en met maandag 5 juli.

De inzender die gekozen wordt, zal bericht krijgen van de organisatie. Uiteraard is het de bedoeling dat medewerkers niet weten dat ze genomineerd zijn. Hij of zij zal tijdens de uitreiking van de Terras Top 100, maandag 6 september, in het zonnetje gezet worden.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.