nieuws

Maison Van den Boer wil predikaat hofleverancier

Catering

Maison Van den Boer wil hofleverancier worden. De 100-jarige partycateraar heeft daartoe een aanvraag ingediend. Dat bevestigt algemeen directeur Noud van den Boer tegenover Misset Catering.

Maison Van den Boer wil predikaat hofleverancier

‘Die aanvraag hebben we een hele tijd geleden ingediend. We zitten nu in het proces dat bepaald wordt of we het predikaat hofleverancier verdienen. Spannend of we dat op ons eeuwfeest op 1 september te horen krijgen’. aldus Van den Boer. Hofleverancier zijn is al een geweldige eer, maar Van den Boer hoopt op het allerhoogste predikaat, dat van koninklijk.

Het jubilerende familiebedrijf maakt een goede kans. Volgens de voorschriften kan een onderneming die 100 jaar bestaat een aanvraag hiertoe indienen. Maar uiteraard is Maison Van den Boer kanshebber omdat het eenvoudigweg een zeer gerenommeerd bedrijf is.

De verantwoordelijke stichting Koninklijke Verbonden kan noch bevestigen noch ontkennen of Maison Van den Boer het predikaat Koninklijk zal ontvangen. ‘Ik kan geen antwoord op deze vraag geven’, aldus directeur Frank van der Vorm. ‘Elk bedrijf van een zekere omvang die aan de eisen voldoet, waaronder een leeftijd van minimaal 100 jaar, kan een aanvraag indienen’, laat Van der Vorm desgewenst weten.

Reageer op dit artikel