nieuws

Raamovereenkomst Eurest en VOIBSP Leiden

Catering

Eurest verzorgt sinds kort de bedrijfscatering voor vier leden van de Vereniging van Ondernemingen en Instellingen BioScience Park (VOIBSP) te Leiden. Hiervoor is een collectieve raamovereenkomst gesloten tussen beide partijen.

Raamovereenkomst Eurest en VOIBSP Leiden

Met de nieuwe samenwerking geeft de cateraar het startsein voor een nieuw soort overeenkomst die ook voor andere ondernemersverenigingen mogelijk is. De collectieve overeenkomst biedt de deelnemende organisaties verschillende voordelen. Zo profiteren de organisaties van de kostenvoordelen die zijn afgesloten in de overeenkomst.

Individuele wensen

De cateringfaciliteiten zijn bij de inmiddels vier deelnemende organisaties hetzelfde ingericht, uiteraard met ruimte voor individuele wensen. ‘Het is voor ons zaak om de juiste balans te vinden tussen de overeenkomsten en individuele wensen van de betrokken organisaties. We zien de nieuwe samenwerking dan ook als een enorme uitdaging’, verklaart Irene Baltus, directeur Compass Group Nederland.

Gesprekken

In de toekomst zullen meer aangesloten organisaties gebruik maken van de collectieve afspraken. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met drie geïnteresseerde ondernemingen.