nieuws

Ramon Beuk helpt Albron-gasten

Catering

Het nieuwe concept van Albron is officieel. Dinsdag vond de introductie plaats van Made by me in het bedrijfsrestaurant van Pfizer in Capelle a/d IJssel. TV-kok Ramon Beuk was aanwezig en merkte drempelvrees.

Ramon Beuk helpt Albron-gasten

De medewerkers van Pfizer hadden aanvankelijk een beetje drempelvrees voor het zelf samenstellen van hun lunch. Ramon Beuk hielp ze echter bij de Made by me-bereidingstafel. Na zijn enthousiaste tips van maakten de werknemers de heerlijkste pannenkoeken, smoothies en panini´s.

Filmpje

Hoe werkt Made by me? In het restaurant kan een lunchgebruiker een receptenkaartje pakken waarop de lunchsuggesties voor die dag staan. De werknemer zoekt de producten van het kaartje bij elkaar, rekent af en gaat vervolgens naar de Made by me-bereidingstafel. Op deze tafel staat apparatuur om de lunch op eigen wijze af te maken. Het eindproduct? Smakelijke tosti’s, originele provencettes, spannende panini´s, appel-, krenten- of nog andere pannenkoeken, flinterdunne (of juist niet) crêpes, vers geperste sappen en smoothies in diverse smaken, aldus Albron.

Bekijk hier het filmpje van de introductie van Made by me

Reageer op dit artikel