nieuws

Uitstekend eerste halfjaar Cot/SGS Catering

Catering

Uitstekende resultaten tijdens het eerste halfjaar van 2006. Dat deelt (mede)eigenaar Dimitri Chalos van Cuisine on tour/SGS Catering mee aan de redactie van Misset Catering. ‘Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.

Uitstekend eerste halfjaar Cot/SGS Catering

Volgens Chalos zijn de prima resultaten mede te danken aan meerdere grootschalige en spraakmakende evenementen. In opdracht van de Rabobank is Cot/SGS drie weken verantwoordelijk voor alle ontvangsten tijdens de tentoonstelling van World Press Photo. Deze bekende expositie duurt nog tot en met aanstaande zondag 9 juli.

In totaal worden ruim 1200 gasten getrakteerd op exclusieve foodconcepten in de achtertuin van de Leeuwenberghkerk. (zie foto) Gezien de portfolio verwacht Cot/SGS Catering dat de groei van het eerste halfjaar ook geldt voor de tweede helft van 2006.

Reageer op dit artikel