nieuws

Voorlopige sponsorstop Dag van de Voeding

Catering

Het Kokskwartet, de organisator van de Dag van de Voeding (5 juni), heeft door een onverwacht grote toeloop van bedrijven tot een voorlopige sponsorstop moeten besluiten. ‘De belangstelling is zo groot dat we voorlopig niet meer met nieuwe sponsoren praten’, aldus Paul Hoogmoed, bestuurslid van Het Kokskwartet.

Voorlopige sponsorstop Dag van de Voeding

De dag is bedoeld om de voedingsdiensten van verzorgings- en ziekenhuizen, en andere betrokkenen die zich met voeding bezig houden, inspiratie te geven. Het thema is ‘I Have a Dream’. Met als doel eten, drinken, ambiance en gastvrijheid in de zorg en de catering op een hoger niveau te brengen. De dag die jaarlijks terug zal keren, wordt georganiseerd in samenwerking met Food Happiness.

Bas van der Graaff voorzitter van Het Kokskwartet: ‘We gaan de bezoekers verrassen. De Dag van de Voeding biedt leveranciers en fabrikanten de kans om zich op een verrassende, ambachtelijke manier te presenteren. De deelnemers zullen daar waar mogelijk met elkaar samenwerken om tot nieuwe inzichten te komen.’

De dag vindt plaats in Landhuis de Oliphant in Rotterdam. Gezien de verwachte grote opkomst worden tenten geplaatst, die als paviljoens dienst doen in de tuin rond dit stadskasteel. De inschrijving voor iedereen die professioneel met voeding werkt, is geopend via de website van Het Kokskwartet.

Reageer op dit artikel