nieuws

Vos verzorgt koshere catering

Catering

Het in september te openen Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre kan in samenwerking met haar partner Roland Vos Catering & Events op verzoek koshere catering tijdens congressen en evenementen verzorgen. De Joodse gemeenschap heeft daar behoefte aan, aldus Ron Bar-El, General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Vos verzorgt koshere catering

Cateraar Roland Vos ziet de samenwerking met Mövenpick als een kans om op hoog niveau een dergelijke service aan te kunnen bieden. ’Omdat het partnerschap reeds voor de opening van het hotel van start is gegaan, hebben we ruim de gelegenheid om op elkaar ingespeeld te raken.’

De conferentieruimte beslaat meer dan 900 m2 en biedt plaats aan maximaal 600 conferentiegangers. De naastgelegen Passenger Terminal Amsterdam van meer dan 3.000 m2 kan voor allerlei activiteiten worden gebruikt.

Het nieuwe hotel ligt aan het water op een locatie in de Oostelijke Handelskadebuurt, tussen de nieuwe Passenger Terminal Amsterdam en het Muziekgebouw/ Bimhuis. Het hotel krijgt de beschiking over 408 kamers en 31 junior suites en één suite, verdeeld over 20 etages.