nieuws

Gooische Catering neemt kookstudio over

Catering

Gooische Catering neemt per 1 januari de kookstudio Studium culinair over uit Naarden, zo meldt Dichtbij.nl.

Gooische Catering neemt kookstudio over

Hiermee breidt het Bussumse cateringbedrijf haar dienstverlening verder uit met  kookworkshops, kookclubs en wijnproeverijen. Daarnaast heeft het een intieme vergaderlocatie in het Gooi tot haar beschikking. De kookstudio gaat verder onder de naam Gooische Kookstudio, zie Gooische-kookstudio.nl.

De Gooische Kookstudio richt zich op de particuliere en zakelijke markt. Ook is er de mogelijkheid om een eigen kookclub te starten onder de professionele begeleiding van een chef-kok. De zelf bereide producten worden na afloop aan mooi gedekte tafels opgegeten of kunnen mee naar huis worden genomen.

‘Koken is een passie en die moet je kunnen delen. Dit kan met klanten, vrienden, collega’s, familieleden, business clubs en wat al niet meer’,  aldus chef-kok en mede-eigenaar Jan van der Linden.

Reageer op dit artikel