Chef Jeroen Robberegt maakt overstap van Pulitzer naar cateraar

Chef Jeroen Robberegt maakt overstap van Pulitzer naar cateraar

SVH Meesterkok Jeroen Robberegt heeft de overstap gemaakt van executive chef van het Pulitzer hotel in Amsterdam naar de high-end eventcateraar Famous Flavours, onderdeel van Compass.

Jeroen Robberegt is aangesteld als general manager bij Famous Flavours. Zijn functie bij Pulitzer is overgegaan naar Arnout van der Kolk, afkomstig van Restaurant C in Amsterdam. De voorganger van Robberegt bij Famous Flavours, Lex Gasseling, is gestart met zijn eigen adviesbureau voor de horeca.

Jeroen Robberegt

Jeroen Robberegt werkte voor zijn aanstelling als f&b verantwoordelijke bij het Pulitzer Hotel bij Miele. Daarnaast mag hij zich sinds 2008 scharen onder de SVH Meesterkoks en is hij voorzitter van de Stichting Sterklas; de hoogste culinaire vakopleiding in gastronomie. Andere namen op zijn CV zijn Karel V en Gare du Sud in Utrecht.

Robberegt zal zich bezighouden met het verder versterken van de positie van Famous Flavours in de cateringwereld en de culinaire doorontwikkeling van de organisatie. Ook staan er, nu de wereld weer langzaam opent, mooie evenementen voor de deur.

Zo is Famous Flavours vanaf oktober verantwoordelijk voor de culinaire uit voering van de 360° beleving 'De Taste' in de Amsterdome en de musical Willem van Oranje in 2022.

Managing Director Frank Visser over de aanstelling: ‘Met Jeroen Robberegt aan boord halen we een enorm netwerk en expertise binnen die Famous Flavours de nummer 1 high-end cateraar van Nederland maakt’. Robberegt zegt zelf over de overstap: ‘Deze positie kwam op mijn pad en met de projecten die Famous Flavours op de planning heeft staan is dit een fantastische nieuwe uitdaging die ik niet kon laten schieten.’

Famous Flavours

De cateraar Famous Flavours werd in 2016 beloond met de Misset Horeca Catering Award voor beste party & event cateraar. In datzelfde jaar is Famous Flavours overgenomen door de Compass Group. FF bleef én blijft als zelfstandig onderdeel functioneren. Oprichter Tobias Overgoor begon zijn carrière als chef-kok, hij werkte onder meer bij het Franse driesterrenrestaurant Ledoyen. Hierna specialiseerde hij zich in de zakelijke catering branche waarna hij in 2008 Famous Flavours oprichtte.