nieuws

Compass Group neemt Famous Flavours over

Catering 10910

Compass Group heeft Famous Flavours overgenomen. Het bedrijf gaat verder als zelfstandige unit binnen Compass Group. Oprichter-directeur Tobias Overgoor blijft aan als algemeen directeur van de snelgroeiende cateraar.

Compass Group neemt Famous Flavours over

Overgoor is recent door Misset Catering uitgeroepen tot beste party- en eventcateraar en heeft een exclusieve samenwerking heeft met Jacob Jan Boerma van het met drie Michelin sterren bekroonde restaurant De Leest in Vaassen.

Voor Compass Group is de aansluiting van het in topevenementen gespecialiseerde Famous Flavours van strategisch belang: ‘We versterken hiermee onze positie in een marktsegment dat naadloos aansluit op onze kernmarkt dagelijkse catering’, aldus Jan Jacob van Donselaar, algemeen directeur van Compass Group Nederland. Oprichter Tobias Overgoor blijft, samen met zijn managementteam, aan als motor en inspirator van de snelgroeiende cateraar die hij in 2008 oprichtte. Met een ervaren en sterke partner als Compass Group is de zakelijke groei verzekerd en kan Famous Flavours blijven focussen op de essentie: exclusieve catering voor verrassende gelegenheden.’

Famous Flavours en Compass Group verschillen in marktfocus en omvang, maar delen kernwaarden zoals gepassioneerde mensen, onderscheidend vermogen, goed eten, duurzaamheid en ondernemerschap.

Reageer op dit artikel