nieuws

Tobias Overgoor is Beste party- en eventcateraar

Catering

Hij onderscheidt zich door creativiteit, originaliteit en kwaliteit, aldus de jury. Tobias Overgoor van Famous Flavours in Diemen werd uitgeroepen tot Beste party- en eventcateraar, zo bleek tijdens de uitreiking van de Misset Catering Awards op 26 november in Naarden.

Tobias Overgoor is Beste party- en eventcateraar
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant Nieuw Vennep / Tobias Overgoor / zitten in een leeg pand

De jury is duidelijk onder de indruk van Overgoor, al jaren een vaste speler in de partycatering. Een speler die zich steeds meer weet te profileren. ‘Dat is niet voor niets’, aldus Gabriëlla Café, directeur van HSN, die samen met Christiaan Hanssen de jurering van deze rubriek voor haar rekening nam. ‘Tobias onderscheidt zich door creativiteit en originaliteit. Maar dat zijn niet de enige kernpunten, ook de hoge kwaliteit van de dienstverlening en de producten is opvallend. Overgoor bewijst met Famous Flavours een high-end cateraar te zijn.’

Spin in het web
Overgoor is als eigenaar zeer betrokken bij de werkzaamheden en is als een spin in het web aanwezig bij grote evenementen om deze tot in de puntjes te verzorgen. De jury: ‘Dit mag beloond worden met winst in deze categorie.’

Geen fratsen
De winnende cateraar gelooft niet zo zeer in het nut van fratsen, toeters en bellen, maar hecht waarde aan de ouderwetse waarden en normen die bij service horen. Famous Flavours blijft bij de kern van de Franse haute cuisine. En Tobias Overgoor is een echte patron cuisinier. Smetteloos en onkreukbaar.

Sem de Vries
Hij is regiomanager party- en locatie bij Hutten. De jury nomineerde hem vanwege een groot aantal sterke eigenschappen. Daar komen ze: leergierig, ambitieus, doelgericht, daadkrachtig, empathisch, zorgzaam, creatief en besluitvaardig. Een samenwerker (zo worden de medewerkers van Hutten genoemd), aldus de jury, waar Hutten trots op kan zijn.

Fred Abel
Hij is sales director bij Maître Frédéric in Berkel en Rodenrijs dat zich richt op high end events. Grote gebeurtenissen waarbij de kwaliteit van de geleverde diensten hoog moet zijn en alles moet kloppen. Het afgelopen jaar caterde het bedrijf de driedaagse doop van het grootste werkschip ter wereld de Pionering Spirit. Bijzondere decors, 6000 m2 tent op het water en in totaal 4000 gasten uit de hele wereld trokken de aandacht. Sales director Fred Abel was verantwoordelijk. Hij werd genomineerd omdat hij ideeën en concepten treffend kan visualiseren.

Reageer op dit artikel