Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist
Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...
Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...
Als gasten voor de eerste keer restaurant Bij Marc in Ouddorp binnenkomen, dan kijken ze verrast naar de bijzondere inrichting. Ook de menukaart is...
Apicbase, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based foodmanagement software, krijgt een investeringsinjectie van 1,5 miljoen euro. Pastorale...
Ruim 5 jaar werken LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) er samen aan om de voedselveiligheid op evenementen te verbeteren. Die samenwerking is...
'Dit had de ambulancedienst nodig om mij te redden bij mijn derde anafylactische shock na het eten van voeding dat was bereid met(gepoederde) latex...
De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) steekproefsgewijs gaat dit najaar controleren of in de horeca de allergenenwetgeving goed wordt...
Een onbekend aantal bedrijfsrestaurants in eigen beheer houdt zich niet aan de wetgeving met betrekking tot allergenendeclaratie. Sommige weten zelfs...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) start dit najaar met het uitvoeren van controles op de naleving van de allergenenwetgeving. In...
Domino's Pizza voert test in tien vestigingen glutenvrije pizza's. Volgens ceo André ten Wolde is er vraag naar dergelijke producten. Vorig jaar...
Zaterdag 13 december treedt de Europese allergenenwet in werking. Snackbar Constantijn, Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen en De Wielewaal in Hoogeveen...