Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Hanos

  • Hanosgisteren

    Hanos-ISPC Breda feestelijk geopend

    Hanos-ISPC Breda is vandaag op feestelijke wijze heropend. De officiële opening werd met een 'druk op de knop' verricht door Nicolette van Dam, gevolgd door een feestelijk muzikaal optreden en veel culinaire hoogtepunten.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Hanos8 sep. 25

    Gesponsord HANOS-ISPC Breda: een nieuw hoofdstuk vol smaak en inspiratie

    HANOS-ISPC Breda is al jarenlang het culinaire hart voor horecaondernemers in de regio. De vestiging bruist als nooit tevoren en ondergaat een toekomstgerichte transformatie, met meer ruimte voor assortiment, inspiratie, duurzaamheid en groei. Vestigingsdirecteur Henk Jansen en commercieel directeur Sjoerd Schelfaut benadrukken: 'We gaan van een fantastisch fundament naar een toekomstbestendige vestiging.'

  • Charlotte Mauritz / Annonce Management
    Gouden Koksmuts15 mei 25

    Inschrijving van start voorronde Gouden Koksmuts

    Vanaf vandaag kunnen horecateams zich inschrijven voor de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts.

  • Horeca22 okt. 21

    Leveringsproblemen horecagroothandels en grootkeukenleveranciers nog niet opgelost

    Er zijn nog steeds leveringsproblemen horecagroothandels. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met name Aziatische producten, maar nu spelen ook het gebrek aan zeecontainers en opstoppingen in havens een rol.

  • Horeca31 aug. 21

    Leveringsproblemen horecagroothandels 'door verstoring in hele keten'

    Horecaondernemers kampen momenteel met nog een extra uitdaging. Producten kunnen niet geleverd worden, of komen te laat. Ondernemers moeten op zoek naar alternatieven die wel verkrijgbaar zijn. De leveringsproblemen bij de groothandels worden veroorzaakt door 'uitzonderlijke verstoringen binnen de gehele keten', zo luidt het commentaar.

  • Horeca12 mei 21

    Twaalf horecagroothandels gaan gezamenlijk werken aan verduurzaming

    Na een oproep vanuit de horeca zijn twaalf horecagroothandels gestart met het koplopertraject duurzame horecagroothandels. Deze groep groothandels wil de gehele foodserviceketen verduurzamen en ook pro-actief horecabedrijven te helpen dat ook te doen.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren
  2. Medewerker Hanos omgekomen door ongeval met vrachtwagen
  3. Gouden Koksmuts verplaatst naar dinsdag 14 januari 2020
  4. Feestelijke opening Hanos Hengelo
  5. Inspiratie voor horecaprofessionals tijdens Inspire 2018
  6. Team De Loohoeve uit Schoonloo wint De Gouden Koksmuts
  7. Inschrijving kookwedstrijd Gouden Koksmuts 2018 geopend
  8. Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam
  9. Cafetariahouders doen inspiratie op tijdens Fast Casual Day
  10. Aanmelding Lekkerste Wedstrijden bijna gesloten
  11. Hanos Utrecht opent vernieuwde groothandel
  12. Hanos samen met visleverancier Q-vis
  13. Finalisten Cervena boerderijhert kookwedstrijd bekend
  14. Hanos langer open
  15. Kerstkreeft Henk
  1. Eerste Hanos in Zuid-Holland
  2. Hanos neemt Ebo van den Bor over
  3. Sligro wil nieuwe vestiging in Almere en Utrecht
  4. Hutten pakt zeven prijzen op Horecava
  5. Ter Marsch & Co winnaar Lekkerste Hamburger finest
  6. Makro en Deli XL stoppen met verkoop kikkerbillen
  7. Schmidt Zeevis, Heineken en McDonald's grote winnaars bij Foodservice Awards 2014
  8. Foodservice Awards 2014: Heineken beste grossier
  9. Soenil Bahadoer kiest lekkerste varkensvleesgerecht
  10. Kanshebbers op Foodservice Awards 2014 bekend
  11. Foto's onthulling stoelen Chairs4Chairity
  12. AnyTime werkt mee aan inspiratiecentrum Hanos
  13. Hanos start inspiratiecentrum Studio Senses
  14. Drie kandidaten beste restaurant Euro-Toques
  15. Hanos lanceert laagdrempelig concept Lekker
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen