Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Hanos

  • Charlotte Mauritz / Annonce Management
    Gouden Koksmuts15 mei 25

    Inschrijving van start voorronde Gouden Koksmuts

    Vanaf vandaag kunnen horecateams zich inschrijven voor de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts.

  • Horeca22 okt. 21

    Leveringsproblemen horecagroothandels en grootkeukenleveranciers nog niet opgelost

    Er zijn nog steeds leveringsproblemen horecagroothandels. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met name Aziatische producten, maar nu spelen ook het gebrek aan zeecontainers en opstoppingen in havens een rol.

  • Horeca31 aug. 21

    Leveringsproblemen horecagroothandels 'door verstoring in hele keten'

    Horecaondernemers kampen momenteel met nog een extra uitdaging. Producten kunnen niet geleverd worden, of komen te laat. Ondernemers moeten op zoek naar alternatieven die wel verkrijgbaar zijn. De leveringsproblemen bij de groothandels worden veroorzaakt door 'uitzonderlijke verstoringen binnen de gehele keten', zo luidt het commentaar.

  • Horeca12 mei 21

    Twaalf horecagroothandels gaan gezamenlijk werken aan verduurzaming

    Na een oproep vanuit de horeca zijn twaalf horecagroothandels gestart met het koplopertraject duurzame horecagroothandels. Deze groep groothandels wil de gehele foodserviceketen verduurzamen en ook pro-actief horecabedrijven te helpen dat ook te doen.

  • Marcel Losekoot. Fotocredits: Marjolijn Lamme, Loosdrecht.
    Horeca1 feb. 21

    Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

    Het landelijke vakplatform Pizza Profs gaat op 1 februari van start. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis. Initiatiefnemer is Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht.

  • Horeca20 jul. 20

    Medewerker Hanos omgekomen door ongeval met vrachtwagen

    Bij horecagroothandel Hanos in Amsterdam is maandag 20 juli een zeer ernstig ongeval gebeurd. Eén medewerker van de Hanos is daarbij overleden.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Gouden Koksmuts verplaatst naar dinsdag 14 januari 2020
  2. Feestelijke opening Hanos Hengelo
  3. Inspiratie voor horecaprofessionals tijdens Inspire 2018
  4. Team De Loohoeve uit Schoonloo wint De Gouden Koksmuts
  5. Inschrijving kookwedstrijd Gouden Koksmuts 2018 geopend
  6. Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam
  7. Cafetariahouders doen inspiratie op tijdens Fast Casual Day
  8. Aanmelding Lekkerste Wedstrijden bijna gesloten
  9. Hanos Utrecht opent vernieuwde groothandel
  10. Hanos samen met visleverancier Q-vis
  11. Finalisten Cervena boerderijhert kookwedstrijd bekend
  12. Hanos langer open
  13. Kerstkreeft Henk
  14. Eerste Hanos in Zuid-Holland
  15. Hanos neemt Ebo van den Bor over
  1. Sligro wil nieuwe vestiging in Almere en Utrecht
  2. Hutten pakt zeven prijzen op Horecava
  3. Ter Marsch & Co winnaar Lekkerste Hamburger finest
  4. Makro en Deli XL stoppen met verkoop kikkerbillen
  5. Schmidt Zeevis, Heineken en McDonald's grote winnaars bij Foodservice Awards 2014
  6. Foodservice Awards 2014: Heineken beste grossier
  7. Soenil Bahadoer kiest lekkerste varkensvleesgerecht
  8. Kanshebbers op Foodservice Awards 2014 bekend
  9. Foto's onthulling stoelen Chairs4Chairity
  10. AnyTime werkt mee aan inspiratiecentrum Hanos
  11. Hanos start inspiratiecentrum Studio Senses
  12. Drie kandidaten beste restaurant Euro-Toques
  13. Hanos lanceert laagdrempelig concept Lekker
  14. Volledige line-up Chefs (R)Evolution 2014 bekend
  15. Fastservice Top 20 2014
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen