Hanos-ISPC Breda feestelijk geopend

Hanos-ISPC Breda feestelijk geopend

Hanos-ISPC Breda is vandaag op feestelijke wijze heropend. De officiële opening werd met een 'druk op de knop' verricht door Nicolette van Dam, gevolgd door een feestelijk muzikaal optreden en veel culinaire hoogtepunten.

Naast culinaire beleving was er aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid: Hanos-ISPC Breda schonk twee cheques van elk €10.000 aan Villa Pardoes en Hospice Marianahof in Etten-Leur.

Culinair programma

De feestelijke dag stond volledig in het teken van culinaire inspiratie en gastvrijheid. Al vanaf 07.00
uur stroomden de bezoekers binnen om het vernieuwde pand te ontdekken. Gastchefs verzorgden
kitchen take-overs in het vernieuwde Relais du Marché, de FoodXperience-chefs gaven demonstraties in het Culinair Theater en op de Food Market presenteerden meer dan 100 leveranciers en specialisten hun producten. Ook culinair journalist en tv-chef Sarah Puozzo was aanwezig om gasten het ultieme Italiaanse aperitief te laten proeven en zij signeerde haar nieuwste boek.

Hanos-ISPC Breda

Hanos-ISPC Breda is al jarenlang het culinaire hart voor horecaondernemers in de regio. De vestiging bruist als nooit tevoren en heeft een toekomstgerichte transformative ondergaan met meer ruimte voor assortiment, inspiratie, duurzaamheid en groei. Een aantal specificaties van het vernieuwde Hanos-ISPC Breda op een rij:

  • Meer dan 15.000 non-food producten
  • Ruim 26.000 m² aan horecabeleving
  • Meer dan 100.000 producten
  • Circa 3.000 m² versbeleving
  • Ruim 2.500 wereldse wijnen
Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.