Kuppens Management
Inschrijving van start voorronde Gouden Koksmuts
Vanaf vandaag kunnen horecateams zich inschrijven voor de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts.
Vanaf vandaag kunnen horecateams zich inschrijven voor de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts.
Er zijn nog steeds leveringsproblemen horecagroothandels. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met name Aziatische producten, maar nu spelen ook het gebrek aan zeecontainers en opstoppingen in havens een rol.
Horecaondernemers kampen momenteel met nog een extra uitdaging. Producten kunnen niet geleverd worden, of komen te laat. Ondernemers moeten op zoek naar alternatieven die wel verkrijgbaar zijn. De leveringsproblemen bij de groothandels worden veroorzaakt door 'uitzonderlijke verstoringen binnen de gehele keten', zo luidt het commentaar.
Na een oproep vanuit de horeca zijn twaalf horecagroothandels gestart met het koplopertraject duurzame horecagroothandels. Deze groep groothandels wil de gehele foodserviceketen verduurzamen en ook pro-actief horecabedrijven te helpen dat ook te doen.
Het landelijke vakplatform Pizza Profs gaat op 1 februari van start. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis. Initiatiefnemer is Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht.
Bij horecagroothandel Hanos in Amsterdam is maandag 20 juli een zeer ernstig ongeval gebeurd. Eén medewerker van de Hanos is daarbij overleden.