
Horecagroothandels en grootkeukenleveranciers kampen nog steeds met leveringsproblemen. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met...
Horecagroothandels en grootkeukenleveranciers kampen nog steeds met leveringsproblemen. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met...
Horecaondernemers kampen momenteel met nog een extra uitdaging. Producten kunnen niet geleverd worden, of komen te laat. Ondernemers moeten op zoek...
Na een oproep vanuit de horeca zijn twaalf horecagroothandels gestart met het koplopertraject duurzame horecagroothandels. Deze groep groothandels...
Het landelijke vakplatform Pizza Profs gaat op 1 februari van start. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren...
Bij horecagroothandel Hanos in Amsterdam is maandag 20 juli een zeer ernstig ongeval gebeurd. Eén medewerker van de Hanos is daarbij overleden.
De wedstrijd om de Gouden Koksmuts wordt dit jaar niet op de maandag tijdens de Horecava gehouden, maar op dinsdag 14 januari. Het NK...
Op maandag 20 mei zijn de deuren geopend van de nieuwste Hanos-groothandel aan de John Maynard Keynesstraat 10 in Hengelo. Het is de 27e...
Op 7 maart 2018 kunnen horecaprofessionals weer terecht bij Studio Senses in Den Haag-Delft tijdens hét inspiratie-event ‘Inspire’. Bezoekers worden...
Het team van De Loohoeve uit Schoonloo, bestaande uit Jeroen Brouwer, Marleen Brouwer en Jorgo Tzanos, heeft maandag 8 januari op de Horecava de...
De inschrijving voor de Gouden Koksmuts is gestart. De kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH...