Alles over Horecava 2019

De Friet Carpaccio van Jolijn Witlox van Cafetaria De Kafmolen

De Friet Carpaccio van Jolijn Witlox van Cafetaria De Kafmolen

Friet met toppings is hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. Jolijn Witlox van cafetaria De Kafmolen in Schijndel...

Foto: Tamara Verheij

De prijswinnende friettopping van Olaf Oldenburg

Friet met toppings zijn hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. Ze geven hun geheimen prijs. Olaf Oldenburg van...

Stralende gezichten! Eric van Loenen (Strijbosch BV), Stefan Verhoeven (Miele Nederland), Theo Berg (Kloek) en Martin van de Graaf (Kloek)

Miele geeft honderdduizendste Kleine Geweldenaar cadeau

Groot feest en stralende gezichten in de stand van Miele Professional tijdens de Horecava. Martin van de Graaf en Theo Berg van zorgorganisatie Kloek...

The Traveller (meer beeld onder het bericht)

Derde restaurant voor Michiel Deenik van VisaandeSchelde

Michiel Deenik opent in het najaar van 2019 zijn derde horecabedrijf in Amsterdam. Tijdens de Horecava in de Rai in Amsterdam gaf hij begin januari...

Netwerken op niveau tijdens Industry Fair Horecava

Netwerken op niveau tijdens Industry Fair Horecava

Op donderdag 10 januari, was de Horecava in de RAI in Amsterdam 'the place to be' voor studenten van Stenden Hotel Management School. Op deze typisch...

Gastronomisch Gilde richt platform Jonge Garde op

Gastronomisch Gilde richt platform Jonge Garde op

Vakvereniging Gastronomisch Gilde gaat zich inzetten voor alle gedreven, jonge koks in opleiding. Tijdens de nieuwjaarsborrel van het Gilde op de...

Geslaagden SommelierOorkonde van de Wijnacademie in zonnetje gezet

Geslaagden SommelierOorkonde van de Wijnacademie in zonnetje gezet

Tijdens een geanimeerde en druk bezochte bijeenkomst op de Wine Professional werden dinsdag 8 januari de diploma's uitgereikt aan de geslaagden voor...

John Meijerink wint NK Tapwedstrijden op Horecava 2019

John Meijerink wint NK Tapwedstrijden op Horecava 2019

John Meijerink is de beste biertapper van Nederland. De medewerker van Paviljoen Lutterzand uit De Lutte liet over drie rondes 63 mede-tappers achter...

Deel 4: horeca-innovaties vanaf de Horecava 2019

Deel 4: horeca-innovaties vanaf de Horecava 2019

Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte donderdag 10 januari een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam...

Foto: Tamara Verheij

Bas van Zoggel van Den Tol in Velp bakt de Lekkerste Pannenkoek

Met de pannenkoek Bali Sunset, met smaken als citroengras, kaffir en kokos, heeft Bas van Zoggel van Den Tol in Velp de wedstrijd Lekkerste...