1. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  2. Terrasmeubilair: tips voor schoonmaak en onderhoud
  3. 13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
  4. Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont
  5. 9 Tips om muggen te weren tijdens muggenplaag
  6. Tips om wespen te weren van het horecaterras
  7. Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat
  8. NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  9. Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?
  10. Leidingen en biertap reinigen: 'Reinheid zit in de regelmaat'
  11. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  12. Gesponsord'De klant eist dat de hygiëne op orde is'
  13. Interieurtrends 2022: van armleuningen, stoffen op wanden tot kleinere meubels en robots
  14. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  15. Ontslag op staande voet 'vieze' kok onterecht
  1. Van der Valk gaat duurzaam schoonmaken
  2. Tarieven NVWA max 1,7 procent omhoog in 2021
  3. A&O Hostels creëert de nieuwe functie Hygiëne Officer
  4. Aquafox: 'Spoelwater doodt 99,99% van het coronavirus'
  5. Luchtzuiveringsapparaat Ozonos
  6. Coronaproof schoonmaken: waar moet je op letten?
  7. NVWA maakt inspectieresultaten horeca per 1 september openbaar
  8. Is glazen spoelen in een spoelbak veilig en hygiënisch?
  9. Angst regeert en houdt horeca in wurggreep
  10. GesponsordIs jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?
  11. Algarve introduceert Clean & Safe-certificaat voor toerisme
  12. Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen
  13. De anderhalve-meter-horeca, hoe dan?
  14. 1,5 miljoen euro voor Apicbase
  15. Meer horecazaken onder verscherpt toezicht NVWA