1. Zo kun je een knaagdierenplaag voorkomen
  2. Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?
  3. Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf
  4. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?
  5. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  6. Advocaat waarschuwt: meldplicht 'ongewoon voorval' bij lekkage koelmachines
  7. Zo spoel je hygiënisch glazen in de horeca
  8. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  9. Terrasmeubilair: tips voor schoonmaak en onderhoud
  10. 13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
  11. Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont
  12. NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  13. Leidingen en biertap reinigen: 'Reinheid zit in de regelmaat'
  14. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  15. Gesponsord'De klant eist dat de hygiëne op orde is'
  1. Interieurtrends 2022: van armleuningen, stoffen op wanden tot kleinere meubels en robots
  2. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  3. Ontslag op staande voet 'vieze' kok onterecht
  4. Van der Valk gaat duurzaam schoonmaken
  5. Tarieven NVWA max 1,7 procent omhoog in 2021
  6. A&O Hostels creëert de nieuwe functie Hygiëne Officer
  7. Aquafox: 'Spoelwater doodt 99,99% van het coronavirus'
  8. Luchtzuiveringsapparaat Ozonos
  9. Coronaproof schoonmaken: waar moet je op letten?
  10. NVWA maakt inspectieresultaten horeca per 1 september openbaar
  11. Is glazen spoelen in een spoelbak veilig en hygiënisch?
  12. Angst regeert en houdt horeca in wurggreep
  13. GesponsordIs jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?
  14. Algarve introduceert Clean & Safe-certificaat voor toerisme
  15. Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen