Team Bocuse d'Or Nederland strijdt om plek in wereldfinale én vervult een missie
Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de...
Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de...
Het Nederlands Culinair Team heeft tijdens de Culinary Olympics (IKA) in Stuttgart twee zilveren medailles in de wacht gesleept. De jury was erg...
Tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam heeft de rol op zich genomen van coach van het Nederlandse team dat in maart in...
Op 11 januari vond de eerste editie van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, het Open NK koken plaats. Deze nieuwe wedstrijd stelt...
Op 10 januari was 2de editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van pure plant koken. De...
Omdat er meer landen in Europa meedoen aan de internationale kookwedstrijd Bocuse d'Or dan er plekken in de Europese finale zijn, moet worden geloot...
Tijdens de vierde editie van de Best Burger Benelux op de BBB in Maastricht werden de creaties van Iveau Burgers & Wijnbar uit Arnhem en RØK Barbecue...
Twee jaar lang zocht S.Pellegrino Young Chef Academy Competition naar de jonge chef die de toekomst van gastronomie smaak zal geven. En na een...
Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van...
Op maandag 18 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaats van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat....