Inschrijving geopend voor NK De Lekkerste 2026

Inschrijving geopend voor NK De Lekkerste 2026

De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2026 is officieel geopend. Het jaarlijkse topevenement voor de fast casual branche vindt plaats tijdens de Horecava.

Traditiegetrouw trapt het evenement af met het NK Lekkerste Broodje op maandag 12 januari. Deze wedstrijd, die sinds 1984 jaarlijks wordt georganiseerd, is de oudste van het NK De Lekkerste. Op dezelfde dag vindt ook het populaire NK Lekkerste Hamburger plaats.

Dinsdag 13 januari is de Italiaanse dag, met het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza Bakken (georganiseerd samen met Pizza Profs). Woensdag 14 januari is gereserveerd voor Lekker Anders, de wedstrijd speciaal voor deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het NK sluit af op donderdag 15 januari met twee publieksfavorieten: het NK Loaded Fries en het NK Lekkerste Pannenkoek.

Bring a friend for free

Deelnemers kunnen gebruikmaken van een speciale, tijdelijke deal: Bring a friend for free. Wie zich inschrijft voor het NK De Lekkerste en vervolgens een collega aanzet ook mee te doen, krijgt het inschrijfgeld terug. Dat is 85 euro terug in de pocket. Dit aanbod geldt tot 30 september. Inschrijven kan op de website van Stichting De Lekkerste Wedstrijden, de organisator van het NK De Lekkerste. Inschrijven voor het NK Pizza Bakken kan op de website van PizzaProfs.

Programma NK De Lekkerste

Het NK De Lekkerste 2026 vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen. Locatie: hal 11.

Maandag 12 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Broodje
15.00 uur: NK Lekkerste Burger

Dinsdag 13 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pasta
15.00 uur: NK Pizza bakken

Woensdag 14 januari
11.00 uur: Lekker Anders

Donderdag 15 januari
11.00 uur: NK Loaded Fries
15.00 uur: NK Lekkerste Pannenkoek

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Tijdens de jaarlijkse beurs dagen professionals uit de branche elkaar uit om een topprestatie te leveren.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.