Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Mike Vrijdag

  • Mike Vrijdag
    Horeca13 jul. 20

    Chef Mike Vrijdag start ook met beachclub

    Voormalig sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk is sinds 1 juni omgevormd tot het laagdrempeliger concept Lev by Mike. Deze zomer komt daar een beachclub bij.

  • Horeca14 mei 20

    Mike Vrijdag stopt met Strandlodge in Winterswijk

    Chef Mike Vrijdag stopt met het voormalig sterrestaurant de Strandlodge in Winterswijk. Op 1 juni 2020 heropent de zaak als Lev by Mike. Vrijdag is al signature chef van Lev Foodbar in Doetinchem.

  • Mike Vrijdag
    Horeca13 jan. 20

    Mike Vrijdag: 'Tijd dat we een ster hadden, neemt niemand ons meer af'

    Mike Vrijdag, chef en mede-eigenaar van restaurant de Strandlodge in Winterswijk verliest zijn Michelinster in de gids voor 2020. Vanaf zijn vakantieadres laat hij weten dat jammer te vinden.

  • Jonathan Zandbergen
    Horeca18 jul. 19

    BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie

    Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

  • Mike Vrijdag
    Horeca9 nov. 17

    Bib Gourmand 2018 voor LEV Doetinchem met 'smaakbewaker' Mike Vrijdag*

    LEV Foodbar uit Doetinchem heeft een Bib Gourmand gekregen van Michelin. De zaak is in juni pas geopend en is een initiatief van...

  • Mike Vrijdag
    Horeca2 apr. 17

    Kees Hensen, Mike Vrijdag en Marlon Natrop openen Lev in Doetinchem

    Mike Vrijdag, chef-kok van het met één Michelinster bekroonde Strandlodge in Winterswijk, Kees Hensen en Marlon Natrop starten samen een nieuw bedrijf.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Video: signature voorjaarsdishes van topchefs
  2. Nieuwe ster Strandlodge verlaagt in 2016 de menuprijs
  1. Michelin 2016: Strandlodge Winterswijk 'pareltje'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen