1. Italiaanse horecaketen 60 Seconds to Napoli vestigt zich in Rotterdam
  2. Toprestaurant Ster Rotterdam sluit eind juni noodgedwongen de deuren
  3. Belgische Hawaiian Poké Bowl mikt op 60 Nederlandse restaurants
  4. Beau restobar brengt Parijse grandeur naar Rotterdam
  5. Sofiane Bons wordt mede-eigenaar van Joelia* en is Talent van het Jaar: 'Maar ik zal altijd wat onzeker blijven'
  6. Tan Do start restaurant in voormalig brasserie Engels in Rotterdam
  7. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  8. LHBTI+-bar Elio opent op iconische locatie in Rotterdam
  9. Ondernemers van Old Scuola openen restaurant Grand Locale in Rotterdam
  10. Restaurant Destino opent eerste sherrybar van Nederland
  11. Rotterdamse geluidseisen horeca Stadhuisplein voorlopig buiten werking
  12. JRE stelt vijf nieuwe leden voor aan pers en partners
  13. Binnenkijken bij Celest in Rotterdam: design en een levensgrote maan
  14. Vernieuwing horeca aan het Rotterdamse Stadhuisplein van start
  15. 7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'
  1. Restaurant Celest in Rotterdam biedt een haast on-Nederlandse ervaring
  2. 7 vragen aan Dave van den Donker van Hell's Kitchen over conceptontwikkeling
  3. Gespot: Marcel van Zomeren creëert bijzondere moswand in de Oranjerie: 'levend schilderij'
  4. Kaj Gorgels en Ad Schaap openen Drippy's in Rotterdam
  5. Rijdend restaurant Rottertram zoekt eindhalte
  6. Dudok Horeca Groep neemt Van Nelle Fabriek Events over
  7. Fred Mustert toegelaten tot roemrucht gezelschap Les Grandes Tables du Monde
  8. Lars Drost wordt de nieuwe chef bij Celest in Zalmhaventoren in Rotterdam
  9. Binnenkijken bij foodcourt Hidden Gem in Rotterdam van Kelvin Lin
  10. Binnenkijken na make over bij Nieuw Rotterdams Café
  11. Bib Gourmands deze maand al bekend; vind hier ook de lijst met alle 69 Michelin nieuwkomers
  12. Yama* in Rotterdam, waar gasten geen parfum droegen, sluit plots de deuren
  13. Eveline Wu verkoopt vijf zaken en gaat weer zelf koken in nieuw restaurant
  14. Gastvrij Rotterdam staat voor de deur: 'De kwaliteit van de beurs blijft groeien'
  15. Parkheuvel** wacht grote verbouwing: 'We gaan terug naar 40, 50 couverts'