1. Merlet* wint NK Leermeester-Leerling in 2025, Bistro Sophie uit Eindhoven wordt tweede
  2. Sander Spruijt van De Burgemeester* kroont zich tot SVH Meesterkok
  3. De Smart Cuisine-filosofie: minder mensen, meer marge, effectievere mise-en-place
  4. SVH onthult finalisten beste leermeester en top 3 beste leerbedrijf
  5. SVH maakt Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
  6. De Librije*** heeft nu vier SVH Meesters: 'Er is een onbreekbare ketting ontstaan'
  7. Nederland loopt wildcard Wereldfinale Bocuse d'Or mis
  8. Sterrenchefs laten leerlingen in keuken kijken: 'We moeten het mooiste vak van de wereld goed doorgeven'
  9. Nelson Tanate geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
  10. Grote namen in SVH Meestertour tijdens jubileumeditie
  11. Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma
  12. Cindy Borger, maître van Restaurant De Groene Lantaarn**, slaagt voor Meesterproef
  13. Naast de drie sterren, heeft De Librije nu ook drie SVH Meesters aan boord
  14. Drie bedrijven strijden om titel Beste Leerbedrijf en Leermeester van het jaar
  15. Esther de Mönnink van De Swarte Ruijter* is SVH Meestergastvrouw
  1. Twan Hakvoort benoemd tot Meesterhorecaondernemer
  2. Eerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
  3. Tips van het Beste Leerbedrijf Horeca: 'Leerlingen leveren ons ook veel op'
  4. Restaurant De Werf Beste Leerbedrijf Horeca
  5. Leermeesterlintje uitgereikt aan Bertus Friedhoff
  6. Marco Westra nieuwe maître restaurant Hemel & Aarde
  7. SVH organiseert 'Meestertour' voor horecastudenten
  8. Gezocht: Beste Leerbedrijf en Leermeester Horeca 2022/2023
  9. Horeca kan excellente leermeesters voordragen voor Leermeesterlintje
  10. Julie-Mar Brok behaalt als eerste de titel SVH Gezel Wijnmeester
  11. SVH en horecaopleidingen doneren ruim 11.000 euro aan Giro555
  12. Marco Westra is SVH Meestergastheer geworden
  13. Buitensporige toename diplomafraude onder horecaportiers
  14. Metamorfose voor ijssalon De Hoop van Meesterijsbereider Caroline Kooij
  15. SVH: 21 nieuwe rollen als aanvulling op functieprofielen horeca