nieuws

Mobiele loketautomaten

Horeca

A.D.M. Automaten introduceerde onlangs twee nieuwe, verplaatsbare loketautomaten: een gekoelde en een verwarmde variant. Het gekoelde loketmeubel is geschikt voor gekoelde broodjes, tussendoortjes, sandwiches, drankjes, salades, snacks en veel andere producten. Het verwarmde loketmeubel is geschikt voor warme snacks. . Beide loketten zijn voorzien van 24 vakken die aan de achterkant zijn bij te vullen. […]

A.D.M. Automaten introduceerde onlangs twee nieuwe, verplaatsbare loketautomaten: een gekoelde en een verwarmde variant. Het gekoelde loketmeubel is geschikt voor gekoelde broodjes, tussendoortjes, sandwiches, drankjes, salades, snacks en veel andere producten. Het verwarmde loketmeubel is geschikt voor warme snacks. .

Beide loketten zijn voorzien van 24 vakken die aan de achterkant zijn bij te vullen. Hierdoor is de verkoopcapaciteit voor warm en koud onbeperkt, aldus de leverancier. De verplaatsbare loketten bieden veel mogelijkheden voor horecagelegenheden. Ze zijn separaat te gebruiken, maar ook in te bouwen of onderling te koppelen.

Informatie: A.D.M. Automaten, Geldrop, tel. (040) 285 55 85 of www.admautomaten.nl.

Reageer op dit artikel