nieuws

Schade hotel in Moskou na zelfmoordaanslag

Horeca

De zelfmoordaanslag die in het centrum van Moskou het leven heeft gekost aan zeker zes personen is gepleegd voor Hotel National. Het luxueuze hotel, gevestigd in het centrum van de stad nabij het Kremlin en het Rode Plein, liep glasschade op.

Schade hotel in Moskou na zelfmoordaanslag

Door de kracht van de explosie sneuvelden talrijke ramen op de eerste twee verdiepingen van het hotel. De ontploffing was in grote delen van het centrum van Moskou te horen. Het honderd jaar oude vijfsterren hotel beschikt over 221 kamers en wordt gezien als meest prestigieuze hotel van Moskou. Begin jaren negentig in de vorige eeuw ging het hotelbedrijf vier jaar dicht voor een grootscheepse renovatie. Nadien wordt het hotel gezien als het meest modieuze horecabedrijf van de Russische hoofdstad.

Reageer op dit artikel