nieuws

Beursdebutant zoekt bedrijfskleding

Horeca

Op uitnodiging van Steelite schuifelt de familie Yin voorbij. Op de Misset Horeca-stand van Reed Business Information nemen ze even de tijd om de beurs tot nu toe te evalueren. Vanochtend vertrokken ze uit Uithoorn vertrokken om allerlei nieuwe noviteiten te bekijken op het gebied van koken en machines. Het is hun eerste keer op de Horecava, maar de rest van de familie gaat ieder jaar.

Beursdebutant zoekt bedrijfskleding

Afgelopen maandag is de jongste zoon van mevrouw Man Ying Yin nog geweest. Hij kwam enthousiast thuis, waarna de dames besloten vandaag ook een kijkje te gaan nemen. Ze willen zoveel mogelijk zien en nemen niet de tijd om wedstrijden te bekijken. ‘Daar hebben wij niet zo veel aan.’ De jongste dochter van mevrouw Yin wil ook nog naar nieuwe bedrijfskleding gaan kijken. Blijkbaar is dat aan vernieuwing toe.

Reageer op dit artikel