nieuws

Geen geknoei met fritessaus

Horeca

Geen vette vingers met mayonaise meer bij het eten uit de friteszak. De innovatie van Zalpak uit Ruurlo, een friteszak van vetwerend karton met geïntegreerd sausreservoir, was genomineerd voor de Horecava Innovation Award in de categorie interior & design.‘We denken dat het product vooral geschikt is voor de betere cafetaria’s en fastfoodketens’, aldus salesmanager Ronald […]

Geen geknoei met fritessaus

Geen vette vingers met mayonaise meer bij het eten uit de friteszak. De innovatie van Zalpak uit Ruurlo, een friteszak van vetwerend karton met geïntegreerd sausreservoir, was genomineerd voor de Horecava Innovation Award in de categorie interior & design.‘We denken dat het product vooral geschikt is voor de betere cafetaria’s en fastfoodketens’, aldus salesmanager Ronald Zwaga van Zalpak. Bovendien is full-colouropdruk van de zak mogelijk. Ideaal voor promotie-doeleinden. ‘Zalpak heeft goed nagedacht vanuit de gebruiker’, aldus de jury.Voor informatie: Zalpak, Ruurlo. Tel. (0573) 45 45 48. www.zalpak.nl.

Reageer op dit artikel