nieuws

Horecava lanceert Pub Quiz op Facebook

Horeca

Fans van de horecabeurs Horecava kunnen vanaf nu hun kennis testen via de Pub Quiz. Beursorganisator RAI heeft hiervoor op 23 december een applicatie op Facebook gelanceerd.

Horecava lanceert Pub Quiz op Facebook

De quiz bestaat uit vijftien meerkeuzevragen. De antwoorden zijn te vinden op de website van de beurs. Deelnemers maken kans op prijzen die door exposanten van de horecabeurs Horecava beschikbaar zijn gesteld.

Ranking

De Pub Quiz is individueel te spelen maar ook met teams van vijf personen. Op Facebook is een applicatie hiervoor aangemaakt. Op basis van snelheid waarmee deelnemers hun antwoord geven en de juiste antwoorden, krijgen de deelnemers punten. Ze komen hiermee in een overall ranking te staan. Extra punten zijn te verdienen door vrienden uit te nodigen. De overall winnaar wordt na beurs bekend gemaakt op Facebook, Twitter en horecava.nl.

Beursapp

Naast de Pub Quiz presenteert de Horecava ook een beursapplicatie. Deze bevat praktische informatie over de beurs, zoals het actuele programma, een deelnemerslijst en een noviteitenlijst is terug te vinden via deze app.

De Horecava vindt plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014.

Meer over deze beurs leest u in ons dossier Horecava.

Reageer op dit artikel