nieuws

Wildeboer op ’t Holt nieuwe voorzitter Logis Holland

Hotel

Wim Wildeboer op ’t Holt is de nieuwe voorzitter van Logis Holland. Hij volgt Frits Hulshof op, die sinds 2008 in functie is. De nieuwe preses krijgt als belangrijkste taak een verdubbeling van het huidige aantal hotels van 43 te realiseren.

Wildeboer op ’t Holt nieuwe voorzitter Logis Holland

Wildeboer op’t Holt is eigenaar van een Logis-hotel, Wildthout in Ommen, voorwaarde om zitting te mogen hebben in het bestuur. Jantien Reijrink van Logis-hotel Reijrink in het Achterhoekse Lievelde volgt Jan Karel Fikke op als secretaris.

‘De overgang van Holland Hotels naar Logis Holland is compleet, het raamwerk van de nieuwe organisatie staat en de eerste tekenen zijn positief met ruim 12 procent meer internationale boekingen’, aldus vertrekkend voorzitter Hulshof.

Marketing wordt de belangrijkste pijler voor de komende periode. Hulshof: ‘Het is zaak dat naamsbekendheid en financiële groei voorop komen te staan. Het nieuwe bestuur gaat zich hier de komende tijd volledig op richten.’

Logis Holland is sinds januari 2011 actief en is de hotelorganisatie voor zelfstandige en onafhankelijke hotels in Nederland. Het is een departement van de Fédération Internationale des Logis, opgericht in 1949. In Europa zijn 2850 zelfstandige drie- en viersterrenhotels aangesloten.

Reageer op dit artikel