nieuws

Bilderberg haalt volleyballers binnen

Hotel

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft een overeenkomst gesloten met de Nationale Volleybalbond. Door de overeenkomst verblijven de heren- en damesteams en indoor- en beachvolleybalteams veelal in hotels van Bilderberg.

Bilderberg haalt volleyballers binnen

Bilderberg-baas Dries van der Vossen zegt gelukkig te zijn met het binnenhalen van de volleybalteams. ‘We zijn trots hospitality partner te zijn en op deze manier de Nederlandse volleybaltop te ondersteunen met het behalen van hun topsportdoelstellingen, met name die voor de Olympische Spelen van 2008’.

In de overeenkomst is vastgelegd dat het veelal om verblijven gaat in drie hotels van Bilderberg, te weten het Parkhotel in Rotterdam, Hotel de Bilderberg in Oosterbeek en het Europa Hotel in Den Haag. Tijdens de voorbereiding voor de Olympische Spelen van 1996, waar het Nederlands herenteam goud won, verbleven de sporters in het Rotterdamse Parkhotel. Bilderberg is geen onbekende in de sportsponsoring. Het ondersteunt de Formule 1-coureur Christijan Albers.

Reageer op dit artikel