nieuws

Duin & Kruidberg breekt met kersttraditie

Hotel

Landgoed Duin & Kruidberg maakt bekend dat het voor het eerst sinds lange tijd met kerst wel open is. Het vijfsterrenhotel met toprestaurant wil zo nog een keer gasten ontvangen, voordat het een lange tijd sluit vanwege een grote verbouwing.

Duin & Kruidberg breekt met kersttraditie

Volgens Landgoed Duin & Kruidberg is het bedrijf op verzoek wel open. Ook spelen de komende ontwikkelingen een belangrijke rol. Vanaf 10 januari volgend wordt er begonnen met de verbouwing en de uitbreiding van het koetshuis Nova Zembla.

Tijdens de kerstdagen biedt Landgoed Duin & Kruidberg een brunch, high tea, diner dansant en geheel verzorgde meerdaagse arrangementen aan. Daarna gaat het bedrijf, met onder meer toprestaurant De Vrienden van Jacob (M*L14GM16) in de gelederen, vanwege de verbouwing vijf maanden dicht.

Reageer op dit artikel