nieuws

Amrâth wint Orbitz 2012 Best In Stay Award

Hotel

Grand Hotel Amrâth Amsterdam ontving vorige week de Orbitz 2012 Best In Stay Award. Het hotel was het best beoordeelde hotel in Amsterdam op de site van Orbitz.

Amrâth wint Orbitz 2012 Best In Stay Award

De Best In Stay Awards zijn een initiatief van online reisorganisatie Orbitz (moederbedrijf van ebookers.nl). De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de best beoordeelde hotels op 75 verschillende bestemmingen wereldwijd.

General manager Marcel Bosman is uiteraard trots op de Award. ‘Het is de eerste keer dat een hotel in Amsterdam deze prijs van Orbitz in ontvangst mag nemen en dat maakt het extra bijzonder. Deze prijs is belangrijk omdat hij aangeeft dat de gasten de service en het hotel waarderen en dat is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen.’

De winnaars van de Orbitz Best In Stay Awards zijn geselecteerd op basis van hun score uit bijna 200.000 hotelbeoordelingen door gasten die via Orbitz of dochters daarvan een verblijf boekten. Die ratings zijn aangevuld met input van bijna 150 hotelexperts die keken naar de marktomstandigheden, zoals het aantal beoordelingen, de frequentie van de boekingen en de reputatie van het personeel.

Reageer op dit artikel