nieuws

Niek van den Adel is Hotello of the Year

Hotel

Niek van den Adel is tijdens het HotelloTOP year event uitgeroepen tot Hotello of the Year. Hij kreeg de prijs uitgereikt door titelhoudster Poleanne Pluggen. Van den Adel won het in de finale van Ernest Lefebvre van Wijnbar Lefebvre in Utrecht en hotelconceptontwikkelaar Hans Meyer.

Niek van den Adel is Hotello of the Year

Van den Adel kreeg met zijn verhaal veel sympathy-votes: de oud hotelschoolstudent kwam in 2010 met zijn motor ten val, toen hij van zijn werk als f&b manager in Loosdrecht naar huis reed. Een dwarslaesie was het gevolg. Maar Niek knokte zich terug en geeft intussen vanuit eigen ervaring gastvrijheidsadvies aan zorginstellingen. Althans, voor zover mogelijk, want bij zijn dankwoord gaf hij aan slechts een paar uur per dag te kunnen werken.

De stemming voor de titel verliep in twee delen. Voorafgaand aan het HotelloTOP evenement kon op internet worden gestemd, maar ook de bezoekers van het year event konden ter plekke met hun mobiele telefoon stemmen. Deze bijna tweehonderd stemmen telden voor 50 procent van de einduitslag. Tijdens de stemming in de zaal kreeg van den Adel ruim veertig procent van de stemmen.

Hij wint naast de titel en een plakkaat een maatpak van New Tailor. Zijn voorganger Poleanne Pluggen zei zelf het hele jaar gebruik te hebben gemaakt van de titel.

Reageer op dit artikel