nieuws

Eerste editie Haagse Hotelnacht in september

Hotel

Na Amsterdam krijgt ook Den Haag een hotelnacht. De eerste editie van de Haagse Hotelnacht vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 september en daaraan wordt deelgenomen door elf hotels. Kamers boeken, kan vanaf vandaag.

Eerste editie Haagse Hotelnacht in september

De aftrap voor de eerste Haagse Hotelnacht was vrijdag 28 juni in hotelbar Spark van Hilton Den Haag. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 september. De elf deelnemende hotels zijn Des Indes, Hilton Den Haag, Crowne Plaza, Carlton Ambassador, Corona, Novotel Den Haag City Centre en World Forum, Worldhotel Bel Air, NH Den Haag en Paleis hotel.

Inwoners van de stad Den Haag kunnen voor een speciaal tarief overnachten in één van de bovengenoemde hotels. Kamers boeken kan sinds zondag 30 juni.

Culinaire evenementen

Naast het speciale arrangement worden door de deelnemende hotels ook culinaire, creatieve en culturele evenementen georganiseerd.  Het weekeinde start met een besloten high tea bij hotel Des Indes en wordt afgesloten bij Worldhotel Bel Air. Het complete programma wordt eind juli bekendgemaakt.

De Haagse Hotelnacht, een initiatief van Vincent van Dijk, maakt deel uit van de ’48 uur van Den Haag’, de opening van het culturele seizoen in de hofstad. De hotelnacht werd eerder georganiseerd in Amsterdam.

Reageer op dit artikel