nieuws

EasyHotel op de Pier stap dichterbij

Hotel

DanZep, masterfranchisenemer van easyHotel Benelux, en KonderWessels Vastgoed zijn een partnership aangegaan ten behoeve van het behoud en de herontwikkeling van de Pier in Scheveningen. ‘Hierdoor komt de realisatie van een easyHotel nu echt een stap dichterbij.

EasyHotel op de Pier stap dichterbij
Menno Kooistra Architects

DanZep en KonderWessels Vastgoed, een dochteronderneming van VolkerWessels, hebben overeenstemming bereikt om gezamenlijk het veelbesproken vastgoedproject de Pier in Scheveningen uit het slob te kunnen trekken.

Woningen en horeca

Het uiteindelijke doel is om het markante bouwwerk te kopen. Er is een plan bedacht om naast een easyHotel ook recreatie- en koopwoningen en horeca op de Pier te realiseren.

Voor de herontwikkeling en -inrichting is Menno Kooistra Architects aangetrokken als hoofdarchitect.

Scheveningen

‘Hierdoor komt de realisatie van een easyHotel op de Scheveningse Pier nu echt een stap dichterbij’, zo laat Dan Metcalfe van DanZep in een persverklaring weten. ‘We zijn erg verheugd over de strategische samenwerking.’

Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
EasyHotel verwacht Scheveningen met een hotel op de Pier internationaal op de kaart te kunnen zetten, omdat het met twintig vestigingen wereldwijd bekendheid geniet.

In Nederland heeft het merk vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Reageer op dit artikel