nieuws

Eerste culinaire vakantieweekend bij Center Parcs

Hotel

Center Parcs gaat samenwerken met tv-station 24Kitchen. De twee partijen organiseren een culinair vakantieweekend. Het gaat hierbij om een primeur voor Nederland.

Eerste culinaire vakantieweekend bij Center Parcs

In het weekend van 17 tot en met 20 april 2015 kunnen kookliefhebbers op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Daar vindt dan voor het eerst het culinair vakantieweekend 24Kitchen & Cottages plaats.

Tijdens het weekend zijn de koks van tv-station 24Kitchen – onder wie Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen – aanwezig voor seminars, kookworkshops en vragenuurtjes. Verder worden er tijdens het weekend foodfilms gedraaid en is er een delicatessenmarkt.

‘Ik ben enorm trots dat ik, samen met mijn collega-chefs van 24Kitchen, de host mag zijn van het allereerste culinaire vakantieweekend van Nederland. We gaan er alles aan doen om er voor foodlovers een onvergetelijk weekend van te maken’, aldus Rudolph van Veen.

Reageer op dit artikel