nieuws

Eerste foto’s Postillion Hotels Amsterdam

Hotel 3017

Het conventiecentrum van Postillion Hotels Nederland aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam gaat op 31 oktober open. In 2017 worden er – in de nog te bouwen toren – ook de 250 hotelkamers in gebruik genomen. Het Convention Centre, dat in de bestaande bouw van de Kauwgomballenfabriek is gevestigd, biedt plaats aan groepen tot 1200 personen. Misset Horeca mocht er al een kijkje binnen nemen.

Eerste foto’s Postillion Hotels Amsterdam

In het najaar van 2017 opent Postillion Hotels op het terrein een volledig nieuw hotel met restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten. ‘Ik sta hier dan ook heel erg trots te wezen’, aldus Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland tegenover het gezelschap dat een eerste blik in het Convention Centre mocht werpen. ‘Een bijzondere locatie, want dit is de nieuwste locatie van Postillion Hotels, in het oudste bedrijf: de voormalige kauwgomballenfabriek.’

General manager

Marc Roebersen, voormalig general manager van Postillion Bunnik, wordt general manager van Postillion Hotel Amsterdam. Met het concept Meet Work Stay richt Postillion Hotels Nederland zich op de moderne professional waarbij vergaderen, werken en verblijven centraal staan. Deze nieuwe locatie in Amsterdam sluit volledig aan bij dit concept.

17 vergaderzalen

Het Convention Centre beschikt over 17 moderne ruimtes die geschikt zijn voor het organiseren van kleine vergaderingen tot grote, meerdaagse conferenties, van productpresentaties tot beurzen, van bedrijfsfeesten tot diners. De grote plenaire zaal is 1000 m2 met een aangrenzende 800 m2 tentoonstellingsruimte. ‘Groot genoeg voor congressen, beurzen én zelfs auto’s. De deuren naar buiten zijn namelijk zo ontworpen dat er daadwerkelijk auto’s doorheen passen’, aldus Roebersen.

‘Het Convention Centre ligt vlak bij de A10, 15 minuten van Schiphol en 5 minuten van het centrum van Amsterdam. Het terrein is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer’, aldus een trotse Ginjaar.

Nieuwe speler

‘We maken een flinke stap met deze uitbreiding naar de hoofdstad, het is onze achtste locatie. Het is een grote nieuwe vestiging, op een belangrijke en bijzondere plek. De oude Kauwgomballenfabriek draagt een stukje naoorlogse geschiedenis met zich mee. Op deze plek mogen wij nu iets moois en groots neerzetten: het Convention Centre vormt samen met het hotel een grote, nieuwe speler op de nationale en de internationale zakelijke hotelmarkt.’

Reageer op dit artikel