nieuws

Stembus F&B Professional of the Year is geopend

Hotel 239

Tien genomineerden maken kans op de titel F&B Professional of the Year, een verkiezing die jaarlijks door de AF&BM wordt georganiseerd. Vanaf nu kan tot 9 januari worden gestemd op deze kandidaten.

Stembus F&B Professional of the Year is geopend

De AF&BM (Associaton of Food & Beverage Management) zoekt zoals elk jaar dé F&B Professional of the Year. Eerder al werden de tien kandidaten bekendgemaakt die volgens de organisatie kans maken op deze titel, nu is de stembus geopend.

Bekijk via deze link de profielen van de genomineerden door op de foto’s te klikken en stem op de professional die volgens jou binnen zijn/haar vakgebied met kop en schouders boven de rest uit steekt.

De winnaar is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team.

Tijdens de verkiezing zal dit jaar extra gelet worden op hoe de F&B professionals binnen hun organisatie omgaan met sociaal maatschappelijke thema’s zoals minder en verantwoord alcoholgebruik en de gasten enthousiasmeren voor duurzame en gezonde voeding.

Op 9 januari om 10:00 uur telt de organisatie de stemmen en maakt in het Innovatielab op de Horecava bekend welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben gekregen. Deze drie professionals gaan door naar de finale, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury.

Breng hier je stem uit

De vakjury beslist wie de titel ‘F&B Professional of the Year 2019’ verdient en daarmee de opvolger wordt van Ruth Engels van INK Hotel. De winnaar krijgt de award uitgereikt krijgt tijdens het AF&BM jaargala op 2 februari.

Het verloop van de verkiezing:

  • Vanaf 17 december kan via Afbm.nl gestemd worden
  • Woensdag 9 januari wordt de top drie met de meeste stemmen bekend gemaakt op de Horecava. Deze drie gaan door naar de finale
  • Vrijdag 18 januari bezoekt de vakjury de finalisten in de organisaties waar zij werkzaam zijn. Tijdens dit bezoek presenteren de finalisten zich, waarna de vakjury de winnaar bepaald;
  • Zaterdag 2 februari wordt, tijdens het AF&BM jaargala in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, de award uitgereikt aan de F&B Professional of the Year 2019.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

  • Maarten Wessels – Wessels Trainingen
  • Iris Kranenburg – Entree Magazine
  • Paul Sprakel – Hospitality Management
  • Demian van der Reijden – Misset Horeca
  • Ruth Engels – INK Hotel Amsterdam (F&B Prof of the Year ’18)
  • Frank Lindner – Food Inspiration

 

Reageer op dit artikel