nieuws

Sebas ten Tije nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht

Hotel 934

Sebas ten Tije is de nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht. Ten Tije heeft ruime ervaring in het topsegment van de hotellerie in binnen- en buitenland. Hij is onder meer werkzaam geweest bij Four Seasons Hotels & Resorts, Shangri-La Hotel Vancouver, The Berkely in Londen en Hotel de L’Europe Amsterdam en lid van de Leading Hotels of the World in de functie van director of rooms.

Sebas ten Tije nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht

Sebas ten Tije zal zijn naam eveneens verbinden worden aan het te openen vijfsterrenhotel in het voormalige LIOF-pand, gelegen aan de Boschstraat in Maastricht. Grand Hotel Maastricht, wat hier haar intrek zal nemen, zal toetreden tot Leading Hotels of the World. Benoit Wesly verandert het in een luxueus hotel met 55 kamers-en-suites, conferentiezalen, een restaurant en een schoonheidssalon. Ten Tije: ‘Mijn visie is om op deze geweldige locatie in Maastricht voor onze gasten een unieke ervaring te creëren die vernieuwend blijft en tegelijkertijd de herkenbare waarden als gastvrijheid en gastronomisch aanbod behoudt.’ Benoit Wesly: ‘Wij zijn trots dat Sebas ons team komt versterken. Zijn grote internationale ervaring is een impuls voor verdere uitbouw en kwaliteitsverhoging van Derlon.’

Derlon Hotel

Derlon Hotel beschikt over 50 kamers & suites, restaurant, champagnebar, terras, valet parkingservice, museumkelder Via Belgica en is gelegen in het centrum van Maastricht aan het romantische O.L. Vrouweplein. Derlon Hotel Maastricht werd na haar nominatie op 10 september, de winnaar van de Global Travel Award in de categorie Luxury City Hotel of the Year 2016, Netherlands.