Inntel Den Haag Marina Beach opent maart 2021 aan Scheveningse haven

Inntel Den Haag Marina Beach opent maart 2021 aan Scheveningse haven

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach opent op 1 maart 2021 de deuren in de haven van Scheveningen. Het hotel krijgt 226 kamers, verdeeld over dertien verdiepingen Deze week is de website live gegaan en kunnen kamers geboekt worden.

Strand en haven staan centraal in het ontwerp van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, dat een blikvanger aan de Scheveningse kust wil worden. Het ontwerp en het panorama dat door de ramen zichtbaar is sluiten naadloos op elkaar aan.

Karin Geurts, directeur Inntel Hotels: ‘We bevinden ons nu in de fase waarin we concept en design gepasseerd zijn en werken aan de realisatie. In de hotelkamers worden de ronde whirlpools geïnstalleerd, het restaurant wordt voorzien van meubilair en het zwembad van de wellness is gevuld met water. De locatie aan het strand en de focus op wellness binnen onze hotelgroep maken dit hotel juist ook in deze tijd heel waardevol. Het is een plek waar gasten rust en ontspanning vinden.’

Infinity pool

Gasten kunnen in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach straks gebruik maken van Spa Flow op de bovenste etage. Deze Wellness Club beschikt over een panorama sauna, Turks Stoombad én infinity pool met een wijds uitzicht over de kust van Scheveningen. Naast de wellness club zit de Life Fitness Gym. Deze is uitgerust met hightech fitnessapparatuur voor een uitgebreide workout.

Daarnaast beschikt het hotel over Bar & Brasserie Willem I met buitenterras. Omringd door de zee kan men hier terecht voor lunch, diner of een borrel. Op de kaart staan Inntel Originals en lokale specialiteiten.

Website is live

Op de gloednieuwe website van het hotel kunnen gasten vanaf deze week (wellness) kamers boeken. Het dertien verdiepingen hoge Inntel Hotels Den Haag Marina Beach heeft 226 kamers met een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. In de luxe wellness en spa kamers staat de inmiddels iconische ronde whirlpool.

Alle hotels van Inntel Hotels vertellen het verhaal van de locatie waar zij zitten. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is daarin geen uitzondering. Het gevelontwerp is gebaseerd op het wisselende profiel van zeilboten. Den Haag staat immers bekend als zeilhoofdstad van Nederland. In het interieurontwerp wordt gerefereerd naar de drie havens, het strand, de zee en de duinen.

De komst van een Inntel Hotel naar Den Haag stamt al uit 2012, toen op de beoogde locatie nog het Norfolkterrein lag. Inntel sprak toen zelfs de wens uit twee hotels in Den Haag te openen. In 2014 werd gestart met de bouwwerkzaamheden.

Over Inntel Hotels

Inntel Hotels is een Nederlandse hotelgroep met hotels op toplocaties in de grote steden. Het bedrijf is snel groeiend met een pas geopend hotel in Utrecht en twee hotels in aanbouw. De 4* en 5* design hotels hebben ieder een eigen identiteit en een focus op wellness. Zo heeft elk hotel een eigen wellness centrum en kamertypes met whirlpool en/of privé sauna.