nieuws

Inntel Hotels wil twee hotels in Scheveningen

Hotel

Inntel Hotels roert zich op de Haagse hotelmarkt. De keten wil eigenaar worden van het nog te bouwen vijfsterrenhotel op het Norfolkterrein in Scheveningen en heeft ook interesse in de bouw van een driesterrenhotel op het tegenover gelegen Adriaan Maasplein.

Inntel Hotels wil twee hotels in Scheveningen

Hotelketen Inntel Hotels wil eigenaar worden van het nog te bouwen vijfsterrenhotel op het Norfolkterrein in Scheveningen. Stadsomroep Den Haag FM meldt dat de gemeente Den Haag en Inntel daarvoor een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten. Het 80 meter hoge hotel komt op één van de havenhoofden.

Volgens de stadsomroep is Inntel Hotels ook geïnteresseerd in de bouw van een driesterrenhotel op het Adriaan Maasplein aan de overkant van het Norfolkterrein. De Haagse wethouder Norder wil een kabelbaan aanleggen tussen beide locaties om de havenhoofden met elkaar te verbinden, aldus het artikel. Op het terrein staan bovendien 700 woningen gepland.

De wethouder wil het gebied daarmee aantrekkelijk maken voor toeristen, en dat is weer goed voor de banengroei. Bewoners van Scheveningen zijn minder enthousiast. Zij vinden het hotel te hoog en zijn bang voor verkeersoverlast.

Reageer op dit artikel